Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ – ΑΛΛΑΓΕΣ

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίησή σας. Αν τα προϊόντα που αγοράσατε δεν σας πηγαίνουν όπως θα θέλατε έχετε το δικαίωμα να τα επιστρέψετε και να ζητήσετε αλλαγή είτε στο μέγεθος είτε να επιλέξετε κάτι άλλο. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μας επιστραφούν τα προϊόντα που επιθυμείτε να αλλάξετε, στην αρχική τους συσκευασία εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Για αλλαγές και επιστροφές προϊόντων ο Πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής και επαναπροώθησης των προϊόντων (συνολικά 5 ευρώ). Σε περίπτωση που ο Πελάτης, αφού έχει ακολουθήσει την παραπάνω διαδικασία, επιλέξει να επιστρέψει και να παραλάβει τα προϊόντα από την έδρα της εταιρίας, δεν επιβαρύνεται με κανένα έξοδο.

Η διαδικασία είναι η εξής:

1) Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email (info@mamasaid.gr) ώστε να μας ενημερώσετε ότι σκοπεύετε να αλλάξετε το προϊόν.

2) Συσκευάζετε το προϊόν, τη συσκευασία του και το χαρτί παραγγελίας με την απόδειξη. Σημειώνετε πάνω στο χαρτί ποιό προϊόν και μέγεθος θέλετε. Μέσα στη συσκευασία έχετε βάλει τα 5 ευρώ ή τα καταθέτετε σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.

3) Στέλνετε μέσω TAS/ACS με χρέωση παραλήπτη. Ως Αποστολέα λέτε το όνομα στο οποίο παραδόθηκε η παραγγελία. Ως Παραλήπτη θα πείτε TAS Courier Βοτανικός. Δεν πληρώνετε κάτι άλλο.

4) Μόλις παραλάβουμε σας στέλνουμε το προϊόν που θέλετε χωρίς άλλη χρέωση.

Στείλτε μας ποιό προϊόν και μέγεθος θέλετε να κρατήσουμε 1 κομμάτι, σε περίπτωση που είναι σε περιορισμένο απόθεμα. Αν θελετε πιο ακριβό προϊόν, αφού προηγηθεί συνενόηση, βάζετε το επιπλέον ποσό στη συσκευασία μαζί με τα 5 ευρώ.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα είναι υπό την δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσουν σε εμάς. Θα γίνεται αποδεκτή μόνο η επιστροφή των προϊόντων που βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση επιστροφής συσκευασμένου προϊόντος (π.χ. σε χάρτινο κουτί ή δίχτυ) η επιστροφή θα γίνεται δεκτή εφόσον η συσκευασία είναι άθικτή (όχι ανοιγμένη) και το περιεχόμενο εντός αυτής τοποθετημένο όπως παραδόθηκε.

Εφόσον έχουν τηρηθεί τα ανωτέρω, μετά την παραλαβή και την εξέταση του δέματος θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να προχωρήσουμε σε αλλαγή είτε στο μέγεθος είτε στο είδος.

Για λόγους υγιεινής δεν δεχόμαστε αλλαγές σε εσώρουχα, μαγιό και κάλτσες/καλσόν.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στο Mama Said εμπορευόμαστε προϊόντα εταιριών που διακρίνονται για την άριστη ποιότητά τους. Παρόλα αυτά, μπορεί να συμβεί κατά τον ποιοτικό έλεγχο να μην εντοπιστεί κάποιο ελάττωμα. Αν λοιπόν το προϊόν που λάβατε είναι ελαττωματικό θα πρέπει, εντός 7 ημερολογιακών ημερών, να ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα:

1. Πάρτε μας τηλέφωνο ή στείλτε email (info@mamasaid.gr) αναφέροντάς τον κωδικό του ελαττωματικού προϊόντος, καθώς και όσο το δυνατόν λεπτομερέστερη περιγραφή του ελλατώματος. Ενδεχόμενες φωτογραφίες θα βοηθήσουν. Αφού επαληθευτεί το ελλάτωμα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

2. Συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από αυτή την σελίδα, και τοποθετήστε την μαζί με το προϊόν σε ένα δέμα (εαν δεν έχετε εκτυπωτή μπορείτε να στείλετε τη φόρμα με email).

3. Στέλνετε μέσω των εταιριών κούριερ TAS/ACS με χρέωση παραλήπτη. Ως Αποστολέα λέτε το όνομα στο οποίο παραδόθηκε η παραγγελία. Ως Παραλήπτη θα πείτε TAS Courier Βοτανικός. Δεν πληρώνετε κάτι άλλο.

.

 

Στην περίπτωση επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά έξοδα. Από την στιγμή που θα παραλάβουμε την επιστροφή, μέσα σε 3-5 εργάσιμες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΆΤΩΝ

Ο Πελάτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την σύμβαση αγοράς μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών. Με την άσκηση της υπαναχώρησης υποχρεούστε να επιστρέψετε σε εμάς το προϊόν στην άριστη κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκε εντός 14 ημερολογιακών ημερών. Eντός της ίδιας προθεσμίας (από την παραλαβή του προϊόντος) υποχρεούμαστε να σας επιστρέψουμε τα ποσά που μας έχετε καταβάλλει.

  • Η υπαναχώρηση δεν χρειάζεται να είναι αιτιολογημένη και αν το είδος έχει ήδη παραδοθεί ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε, με το σύνολο των εξαρτημάτων του, των εντύπων που το συνοδεύουν και της συσκευασίας του σε άριστη κατάσταση.
  • Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον πρώτα ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία για την αποστολή του είδους σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους.
  • Η δήλωση υπαναχώρησης ασκείται εγγράφως ή και ηλεκτρονικά και η Εταιρία είναι υποχρεωμένη να αποστείλει επιβεβαίωση της παραλαβής δήλωσης υπαναχώρησης μόλις αυτή περιέλθει σε αυτήν.
  • Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης, η Εταιρία υποχρεούται να αποδώσει το τίμημα που εισέπραξε το πολύ μέσα σε 14 μέρες από την παραλαβή των προϊόντων.
  • Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος (3 ευρώ) δεν καλύπτονται από το Mama Said και επιβαρύνουν τον Πελάτη.
  • Στα επιστρεφόμενα χρήματα δεν περιλαμβάνονται έξοδα αρχικής αποστολής στην περίπτωση που τα έχει επιβαρυνθεί ο Πελάτης, αλλά μόνο η αξία του επιστρεφόμενου προϊόντος. Σε περίπτωση που ο πελάτης είχε λάβει δωρεάν έξοδα αποστολής στην αρχική παραγγελία θα επιβαρυνθεί επιπλέον με το ποσό των εξόδων αυτών, ανάλογα με την περιοχή αποστολής.

Ο Πελάτης δεν δικαιούται υπαναχώρησης στις περιπτώσεις του άρθρου 3ιβ του ν.2251/94 και σε κάθε άλλη περίπτωση που αυτό προβλέπεται από τον νόμο ή την παρούσα σύμφωνα με το νόμο. Ο Πελάτης δεν δικαιούται άσκηση υπαναχώρησης σε μαγιό, εσώρουχα και κάλτσες/καλσόν (εφόσον έχουν δοκιμασθεί) για λόγους υγιεινής.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να πάρετε από το Mama Said δώρα για γενέθλια, βαπτίσεις και άλλες κοινωνικές περιστάσεις. Η συσκευασία του δώρου γίνεται από εμάς σε μοντέρνα οικολογική χάρτινη σακούλα με το λογότυπο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για εσάς. Οι όροι και προϋποθέσεις των επιστροφών / αλλαγών ισχύουν ομοίως και για τα δώρα.

Ενημερώνεται…
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.