Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Τρόποι Πληρωμής

1. Πληρωμή κατά τη παραλαβή (αντικαταβολή)

Μπορείτε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας κατά τη παράδοσή της σε εσάς. Η αντικαταβολή ισχύει για ολόκληρη την Ελλάδα, εφόσον η αποστολή της παραγγελίας πραγματοποιηθεί με την εταιρία Courier που συνεργαζόμαστε.

Εάν ο πελάτης δεν ανταποκριθεί, κατ’ επανάληψη, σε τηλεφωνικές κλήσεις και επικοινωνία μέσω e-mail, ώστε να επιβεβαιωσει την παραγγελία, το Mama Said διατηρεί το δικαίωμα να μην αποστείλει τα προϊόντα. Παραγγελίες που δεν επιβεβαιώνονται, εντός 3 εργάσιμων ημερών, θα ακυρώνονται.

2. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.

ΤΡΑΠΕΖΑ                          ΙΒΑΝ
EUROBANK        GR8702603280000910201026690
ΠΕΙΡΑΙΩΣ        GR6401720090005009057997651

Δικαιούχοι: Θεονύμφη Λουίζου, Εμμανουήλ Αστροπεκάκης

Σε περίπτωση που κάνετε μεταφορά μέσω web banking άλλης τράπεζας τα έξοδα θα πρέπει να βαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον εντολέα (ένδειξη OUR). Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η επιλογή θα πρέπει να υπολογίσετε το ποσό των εξόδων στην μεταφορά.

Ως αιτιολογία στο καταθετήριο ή τη μεταφορά θα πρέπει να είναι το ονοματεπώνυμο σας καθώς και ο αριθμός παραγγελίας. Για την επιβεβαίωση της πληρωμής θα πρέπει να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο info@mamasaid.gr.

Η παραγγελία θεωρείται εξοφλημένη εφόσον έχει πληρωθεί εξ’ ολοκλήρου και όχι εν μέρει. Στο εκάστοτε ποσό θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται όλα τα λοιπά έξοδα (τραπεζικά, μεταφορικά κλπ).

Η κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε διάστημα 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας. Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας υπολογίζεται από την ημέρα λήψης της πληρωμής.


Σημαντική σημείωση:
Παραγγελίες άνω των € 100 συνιστούμε να εξοφλούνται μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή πληρωμής με κάρτα.

3. Ηλεκτρονική πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Πληρωμή online με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα με την ασφάλεια και την αξιοπιστία που προσφέρει η πλατφόρμα της Eurobank.

4. Πληρωμή στην έδρα της εταιρίας

Εφόσον επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα της εταιρίας (Μεταμορφώσεως 72, 15234, Χαλάνδρι Αττικής) μπορείτε να πληρώσετε κατά την παραλαβή με μετρητά ή κάρτα.

Σημειώνεται ότι πληρωμή με μετρητά είναι εφικτή μέχρι του ποσού των €100.

Τρόποι Αποστολής

Αποστολή με Courier

Αττική
Αποστολές έως 2 κιλά: € 3
Αντικαταβολή: € 1,80

Υπόλοιπη χώρα (χερσαία Ελλάδα και νησιά)
Αποστολές έως 2 κιλά: € 3,80
Αντικαταβολή: € 1,80

Χρόνος αποστολής

Η αποστολή / παράδοση των παραγγελιών για όλη τη χώρα (πλήν απομακρυσμένων / δυσπρόσιτων περιοχών) γίνεται σε 1-5 εργάσιμες ημέρες από την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ανάλογα την περίοδο και το φόρτο εργασίας. Για τις απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές η παράδοση θα γίνεται σε 1-2 επιπλέον ημέρες.

Ενημερώνεται…
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.